Konyaaltına 1 Ay Da 4 Muhtarevi, 1 ATM Parkı

Konyaaltı Belediyesi, yeni inşa edilecek olan projelerin startını verdi. 4 mahallede muhtar evi yapımına başlayan Konyaaltı Belediyesi, ATM Parkı Projesinin de ikincisini yapıyor.

Konyaaltına 1 Ay Da 4 Muhtarevi, 1 ATM Parkı
Son olarak Uncalı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan muhtar evini hizmete açan Konyaaltı Belediyesi, şimdi de Arapsuyu, Toros, Akkuyu ve Liman Mahalleleri’nde yeni muhtar evi inşaatına başladı.

İlçede muhtar evlerini bir bir yenilediklerini ve modern bir kimliğe kavuşturduklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek; Liman, Arapsuyu, Toros ve Akkuyu Mahalleleri’nde modern muhtar evi inşa ettiklerini söyledi.

Başkan Böcek, “Vatandaşlarımız ile belediyemiz arasında köprü oluşturan muhtarlarımıza modern çalışma ofisleri inşa etmek görevimiz. Muhtar evlerinin, sadece inşa etmekle kalmıyor, klimasından bilgisayarına tüm tefrişatını da belediye olarak biz karşılıyoruz.” diye konuştu.

Siteler mahallesine ikinci ATM parkı

Liman Mahallesi’nde hizmete açılan ATM Parkı ile Türkiye’de bir ilke gerçekleştirdiklerini ifade eden Muhittin Böcek, Siteler Mahallesi’nde bu projenin ikincisinin yapımına başladıklarını söyledi.

Uncu Ali Parkı içersinde inşa edilen projenin tamamlanmasıyla 13 bankanın bankamatiklerinin bir noktada toplanacağını dile getiren Başkan Böcek, bu şekilde görüntü kirliliğinin de önüne geçmiş olacaklarını kaydetti.

4 muhtar evi ile ATM Parkı Projesi’nin yaklaşık 650 bin liraya mal olacağını belirten Başkan Böcek, bu projelerin bir ay gibi kısa bir süre içinde tamamlanıp hizmete açılacağını söyledi.

Kaynak: İHA