Keçiören'de 9 Taksi Durağı Yenilendi

Keçiören Belediyesi taksi hizmetinin yüksek standartlarda verilebilmesi ve taksici esnafının daha rahat koşullarda hizmet sunması için 9 taksi durağını yeniledi.

Keçiören'de 9 Taksi Durağı Yenilendi
Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti. Kalaba, Sancaktepe, Bağkur ve Tepebaşı taksi duraklarını daha önce yenileyen belediye, taksici esnafının konforlu ve sağlıklı şartlarda hizmet vermesi için 5 taksi durağını daha yeniledi. Şenlik, Şenlikköy, Yeniyol, Çekirge, Mecidiye Taksi Durakları da yepyeni bir görünüm kazandı. İhtiyaca uygun şekilde inşa edilen taksi duraklarının içerisinde oturma, dinlenme alanı, mutfak ve tuvalet gibi bölümler bulunuyor. Fonksiyonel ve estetik şekilde yapılan taksi durakları ortalama 12-25 metrekareden oluşurken, taksici esnafı ise çalışmadan çok memnun kaldıklarını dile getirdi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, taksi duraklarının yenilenmesiyle ilgili olarak, “Taksi duraklarımızı yenileyerek hizmetin standartlarını yükseltiyoruz. Yenilenen taksi duraklarından müşteri de taksici de memnun” dedi.

Kaynak: İHA