Karacasu'da Otomobilin Çarptığı Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Aydın’ın Karacasu ilçesinde meydana gelen kazada karayolunda karşı karşıya geçmeye çalışırken otomobil çarptığı yaşlı kadın olay yerinde can verdi.

Karacasu'da Otomobilin Çarptığı Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti
Kaza, Karacasu-Kuyucak karayolu Esençay çıkışında saat 22.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Karacasu-Kuyucak karayolu üzeri Esençay çıkışında karayolunun kenarında evi bulunan Zeliha Kaptan (65), evinden çıkıp karayolunu diğer tarafındaki komşusunu ziyarete gitti. Bir süre burada kaldıktan sonra evine dönmek üzere karayoluna çıkan kadına Karacasu yönüne gitmekte olan 09 H 4200 plakalı G.D yönetimindeki araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir takla attığı öğrenilen yaşlı kadın yola savruldu. Şoför mahallinden inerek yola savrulan kadını kenara kaldıran G.D hemen yardım çağırdı. Karacasu’da oto elektrikçilik yapan G.D’nin alkollü olmadığı ve ilk ifadesinde çarpmamak için her şeyi yaptığını söylediği ama başarılı olamadığını belirttiği ifade edildi. Diğer yandan komşusunun kendisini uğurlamak için çıktığında kadının aniden yola çıkması üzerine komşunun arkadan “Çıkma araba geliyor” diye bağırdığı ama engel olamadığı bilgisi verildi.

Kazanın ardından fenalık geçiren komşu hastane kaldırıldı. Eşinden ayrıldığı öğrenilen Zeliha Kaptan’ın 4 çocuk sahibi olduğu bilgisi verildi.

Komşuları kaza mahallinde ağıtlar yakarken olayın ardından yaşlı kadının cenazesi morga kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA