Edremit'te KPSS Toplantısı

20 Kasım 2016 Pazar günü yapılacak olan KPSS Orta Öğretim sınavının huzur ve güven içerisinde geçmesini sağlamak amacıyla KPSS Sınav Koordinasyon Kurul Toplantısı Kaymakam Ali Sırmalı Başkanlığında yapıldı.

Edremit'te KPSS Toplantısı
Kaymakamlık Makamında gerçekleşen Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısında; güvenlik tedbirleri ile sınav öncesinde, sınav gününde ve sınav sonrasında yapılacak çalışmalara ilişkin gündem maddeleri görüşüldü. Gündem maddeleri arasında; sınav evrakının muhafaza edilmesi, sınav esnasında gerekli güvenlik önlemlerinin alınması gibi bir çok konu ele alındı.

Kaymakam Ali Sırmalı: "20 Kasım 2016 da yapılacak olan KPSS Orta Öğretim Sınavı öncesi ve sınav günü alınacak tedbirleri ele aldık. Sınavların güzel bir ortamda geçmesi için gerekli tedbirleri üst seviyede tutarak sınava girecek adaylarımızı mağdur etmeyecek şekilde önemler alıyoruz. 2016 KPSS Orta Öğretim Sınavına girecek tüm adaylara başarılar diliyorum" dedi.

Türkiye genelinde 3,5 milyon adayın yarışacağı 2016 KPSS Orta Öğretim Sınavında Edremit İlçemizden 10.053 aday ter dökecek. 1550 sınav görevlisinin gözetmenlik edeceği 2016 KPSS Orta Öğretim Sınavı 50 okulda yapılacak. Sınav, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı 44 okul ve Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 6 okulda gerçekleşecek.

Kaymakamı Ali Sırmalı başkanlığındaki KPSS Sınav Koordinasyon Kurul Toplantısına, ÖSYM Edremit Sınav Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Raif Sakin, İlçe Jandarma Komutanı V. Üst. Tayfun Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Alpay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, İlçe Nüfus Müdürü Renginur Ayan ve Belediye Temsilcisi Esengül Altınöz katıldı.

Kaynak: İHA