CHP’ye hakaret, bilgisayara gözaltı!

TBMM Kanun Kararlar Müdürlüğünde çalışan bir personelin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaretler içeren çok sayıda sosyal medya paylaşımı, Genel Kurul çalışmalarının kilitlenmesine neden oldu.

CHP’ye hakaret, bilgisayara gözaltı!
CHP’ye hakaret, bilgisayara gözaltı!
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis personeli B.T.’nin Twitter hesabından atılan tweetleri ilginç bir yöntemle Genel Kurul gündemine getirdi. Önceden personelin odasına giderek masaüstü bilgisayarının kasasını söken Özel, bilgisayar kasasını Genel Kurul salonuna getirdi.

Meclis Genel Kurulunda ilginç bir olay yaşandı ve TBMM'de çalışan bir memurun, sosyal paylaşım sitesinden CHP'ye hakaret etmesi üzerine bilgisayarına el konuldu. Memur hakkında TBMM İdare Amirliğince soruşturma açıldı.

CHP’li Özel’den Akar’a sert tepki!

TBMM Kanun Kararlar Müdürlüğünde çalışan Birol T. adlı memur, facebook hesabından CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu için hakaret dolu paylaşımlar yaptı. Grup Başkanvekili Özgür Özel, Birol T.nin odasına giderek bilgisayar ve hard diskine el koydu.

Bilgisayar kasasını da Genel Kurula getirdi. Özel ‘'Bu Meclis'in koynunda yılan mı besleniyor?'' dedi. Tutanak tutularak hard diskin incelenmesi de kararlaştırıldı.

CHP’ye hakaret, bilgisayara gözaltı!

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da olayı kınayarak memur hakkında soruşturma açıldığını bildirdi. Soruşturma görevi AKP'li İdare Amiri Salim Uslu'ya verildi.

CHP’ye hakaret, bilgisayara gözaltı!

CHP'li Özel, memurun yanı sıra bu paylaşımlara sessiz kalan amirleri hakkında da soruşturma açılmasını istedi. Paylaşımları krize neden olan Meclis personeli aranmasına rağmen bulunamadı. Sosyal medya hesaplarını da kapattığı belirlendi.