Başkan Genç, Muhtarlarla Buluştu

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya Şubesi üyesi ve Muratpaşa ilçe muhtarlarını ağırladı.

Başkan Genç, Muhtarlarla Buluştu
Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Muratpaşa ilçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan ve beraberindeki 22 mahalle muhtarı Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret etti. Başkan Genç, muhtarlara projeleri hakkında bilgiler verirken, Muhtarlar Federasyonu Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, "Belediye başkanımızın projelerini yakından takip ediyoruz. Kendisi daha önce bir köy görünümünde olan ilçeyi kentin en modern yaşam merkezi haline getiriyor. Güzel havası ve tarihi dokusuyla Döşemealtı ilçesini yakından takip ediyoruz. Burada muhtarlarla olan yakın ilişkilerin de bilincindeyiz. Turgay Genç başkan ile çalışmak buradaki muhtar arkadaşlarımız için ayrılacak" diye konuştu.

Döşemealtı, yaşanacak bir bölge

Belediye Başkanı Genç, yaklaşık 400 kilometre yeni yol açtıklarına değinerek, "Biliyorsunuz ki ilçemiz yeni gelişmekte olan bir bölge. Şuan nüfus olarak çok az olsak bile Antalya’nın en büyük merkez ilçesi konumundayız. Burayı insanlar yaşamak için tercih ediyor. Bizde yaptığımız projeler ile ilçeyi çok daha yaşanılabilir bir yer haline getirmeye çalışıyoruz. "Yol medeniyettir" sözünden hareketle planlı bütün yolları açmak için kolları sıvadık. Kısa sürede 400 kilometre yeni yol yaptık. İlçemizin en büyük eksikliklerinden birisi olan hastaneyi de özel bir hastane yaparak çözüyoruz. Sokak aralarına kurulan yağmur, çamur, toz toprak içerisinde satış yapan esnafı modern çok amaçlı kapalı pazar yerlerine taşıyoruz. Her mahallemize kalıcı eserler bırakacağız. Aynı zamanda sosyal belediyecilik ilkeleri kapsamında tarihimize, sanata ve spora da destek oluyoruz. ilçemizin ilk halk tiyatrosunu seyirciyle buluşturduk. Sporda ise 11 farklı branşta gençlerimizi yetiştiriyoruz. Ata sporumuz güreş ve şampiyonluk hedefi ile yola çıktığımız kadın futbol takımımız ilçemizin ve kentimizin gururu" dedi.

Ziyarette Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan ise Belediye Başkanı Turgay Genç’e çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA