Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Ordu'da Etkinliklere Katılacak

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, yarın Ordu'ya gelerek Altınordu, Ünye, Korgan ve Kumru'da düzenlenecek çeşitli etkinliklere katılacak.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kurtulmuş, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Arıcılık Enstitüsü Müdürlüğü tarafından düzenlenecek 'Bal Festivali'ne katılacak.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda iki gün sürecek ve 40 üreticinin stant oluşturacağı festivalin açılışı Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş tarafından gerçekleştirilecek.

Cuma ve cumartesi Ordu'da bulunacak Kurtulmuş, merkez Şirinevler Mahallesi'ndeki Altaş Spor Salonu'nun açılışını yapacak. Kurtulmuş, akşam yemeğinde Ordulu sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kentin kanaat önderleriyle bir araya gelecek.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, programının ikinci gününde ise Korgan ve Kumru'ya geçecek.

Korgan Meydanı'nda düzenlenecek törende vatandaşlara hitap edecek olan Kurtulmuş, Korgan Belediyesi Beton Santrali, Korgan Belediyesi Yayla Sosyal Tesisi, Tepealan Aile Sağlığı Merkezi, Korgan Belediyesi Doğa Parkı, Korgan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 130 kişilik pansiyon ile 200 kişilik Korgan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunun toplu açılışını gerçekleştirecek.

Kurtulmuş, Korgan Belediyesi ziyaretinin ardından Korgan Devlet Hastanesi inşaatı, Korgan Sanayi Sitesi inşaatı ile Korgan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin inşaatının toplu temel atma törenine iştirak edecek.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kumru Belediyesi toplu açılış töreninde de Kumrulu vatandaşlarla bir araya gelecek. Hastane, okul ve park inşaatlarını inceleyecek Kurtulmuş, Kayadibi Sosyal Tesisleri'nde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, esnaf ile bir araya gelecek ve sorunlarını dinleyecek.

Kaynak: AA