AK Partili Biter'den Hastalara Moral Ziyareti

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, Harran Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, moral verdi.

AK Partili Biter'den Hastalara Moral Ziyareti
İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Karaboğa ve bir grup partili ile birlikte Harran Devlet Hastanesini ziyaret eden Biter, hastaların tedavi gördüğü odaları tek tek gezdi. Aralarında Suriyeli sığınmacıların da olduğu hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun temennilerini ileten Biter, acil şifa dileğinde bulunarak hastalara kırmızı gül verdi.

Hastaların dertlerini paylaştı

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, AK Partinin kurulduğu günden beri halktan hiç kopmadığını belirterek, “Hastalık da sağlık da insan için. Allah hastanelerimizin, doktorlarımızın, sağlık çalışanlarımızın yokluğunu vermesin” dedi.

Hastane ziyaretini, hem hastalara hem de hasta yakınlarına moral vermek için gerçekleştirdiklerini ifade eden Biter, “Bugün burada hastalarımızın dertlerini paylaştık, sorunlarını dinleyip çözmeye çalıştık. Onlara bir nebze olsun moral verebildiysek ne mutlu bize” şeklinde konuştu.

“Türkiye sağlıkta çağ atladı”

AK Parti döneminde başlatılan “Sağlıkta Dönüşüm Projesi” ile bu alanda önemli mesafeler kaydedildiğini belirten Biter, “Türkiye, AK Parti döneminde sağlıkta çağ atlamıştır. AK Parti ile birlikte ilaç kuyrukları tarih olurken, hastanede borç yüzünden rehin tutulma gibi çağ dışı uygulamalar sona ermiştir. Parası olsun olmasın herkes sağlık hizmetinden eşit derecede yararlanma imkanına kavuşmuştur. Hastanelerimiz hem fiziki yapı hem de teknolojik donanım olarak daha modern hale getirilmiştir. Hastanelerde Bağ-Kur’lu, SSK’lı ayrımı ortadan kaldırılmış, artık isteyen istediği hastaneye, istediği doktora gidebilme imkanını elde etmiştir” ifadelerini kullandı.

’’Sağlık hizmetinde ayrım yok’’

Türkiye’nin, kendi vatandaşlarına verdiği sağlık hizmetinin aynısını, ülkeye sığınan Suriyelilere de hiçbir ayrım gözetmeksizin sağladığını dile getiren Huriye Biter, “Bu ülkenin başında Allah’a binlerce şükürler olsun ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi vicdan, merhamet sahibi bir lider ve onun kurduğu parti var. Varsın Batı ülkeleri bu bölgede yaşanan acılara gözlerini, kulaklarını tıkamaya devam etsin. Türk halkı mazlumların yanında olmaya devam edecek. Zor gününde komşusunu yalnız bırakmayacak. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan acil şifa, yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Hasta ve hasta yakınları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Biter, Karaboğa ve partililere teşekkür etti.
Kaynak: İHA