Vali Şentürk, Kros Yarışması Şampiyonunu Ödüllendirdi

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Atatürk'ü Anma Kros Koşusunda birinci gelerek şampiyon olan Fatma Nur Turhan'ı altınla ödüllendirdi.

Turhan ve öğretmenlerini valilik makamında kabul eden Şentürk, Kırşehir gençlerinin spor dalında kazandığı başarıların kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Atatürk'ü Anma Kros yarışmasında şampiyon olan Fatma Nur Turhan'ın bu başarısının diğer sporculara da ilham kaynağı olacağını vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:

'Atatürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Fatma Nur Turhan, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen ve 104 sporcunun katıldığı Atatürk'ü Anma Kros yarışmasında birinci olmuştur. Küçük kızlar kategorisinde bin 500 metrede şampiyon olan öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. İnanıyorum ki gençlerimiz, spor alanında daha çok başarılara imza atacaktır. Kırşehirli gençlerimizi spora yönlendirmek için çalışmalar yürütüyor, sporu ve sporcuyu destekliyoruz.'

Vali Şentürk, konuşmasının ardından şampiyon Turhan'a altın hediye etti. Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz ve Atatürk Ortaokulu Müdürü Süleyman Yıldır da hazır bulundu.

Kaynak: AA