Tiyatro Sanatçıları, MTOSB'de Meslek Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

Sergiledikleri ’İdeal Koca’ isimli tiyatro oyunu için İçel’e gelen Metin Yıldız, Kayra Şenocak ve Kimya Gökçe Aytaç, İçel Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ni (MTOSB) ziyaret ederek, MTOSB Özel Şişecam Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Tiyatro Sanatçıları, MTOSB'de Meslek Lisesi Öğrencileriyle Buluştu
MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Başkan Vekili Güral Savaştürk, Denetim Kurulu Üyesi Ergül Kaptan ve Bölge Müdürü Halil Yılmaz’ın karşıladığı tiyatro oyuncuları, meslek lisesini tanıtan filmi izlemelerinin ardından MTOSB Konferans Salonu’nda öğrenciler ile bir araya geldiler.

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tekli, zaman zaman düzenledikleri sosyal etkinlikler ile MTOSB içerisinde bulunan MTOSB Özel Şişecam Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerinin sosyalleşmesine katkı sunmak istediklerini belirterek, “Kalifiye elemanlar yetiştirmek için açtığımız MTOSB Özel Şişecam Anadolu Meslek Lisesi hedeflerimizin çok üzerinde bir grafik ile eğitim öğretime devam ediyor. Yoğun ders programı içerisinde olan öğrencilerimizin zaman zaman bu tür faaliyetler ile sosyalleşmesini hedefliyoruz. Bölgemizi ziyaret eden tiyatro sanatçılarımıza, öğrencilerimize gösterdikleri sıcak tavırdan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA