Onlarca Aracın Bakımı Yapılıyor

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatıyla, Alaşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 1 yıl önce oluşturulan 5 dönümlük şantiyede her gün onlarca aracın bakım ve onarımı yapılıyor.

Onlarca Aracın Bakımı Yapılıyor
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Bakım Onarım Bölümü’nde, belediyeye ait iş makineleri ve binek araçlarının periyodik bakımları yapılarak, arızalı olan araçları da belediyenin kendi imkanlarıyla tamir ediliyor.

Alaşehir Belediyesi’nin Baklacı Mahallesinde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Bakım Onarım Bölümü’nde tüm işi belediye işçileri yapıyor. Adeta küçük bir sanayi sitesini andıran Bakım Onarım Bölümü’nde, konusunda uzman kalifiye ustalar her gün onlarca iş makinesi ve binek araçtan oluşan araç filosunun hafif, orta ve ağır bakımlarını yaparak hizmete hazır hale getiriyor. Şantiyede, belediyeye ait 170 araç ve iş makinesinin periyodik olarak bakım ve onarımlarının yanı sıra yağ, fren ve şanzıman bakımları ile yazlık ve kışlık lastiklerin değişimine kadar tüm aşamalar işin uzmanları tarafından gerçekleştiriliyor.
Kaynak: İHA