Meslek Liseli Öğrenciler Avrupa Yolcusu

Kula Bekir-Sacide-Filiz Keleşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Selendi Çok Programlı Lisesi ve Sivas Gemerek-Sızır Çok Programlı Lisesi ile ortak olarak hazırladığı Avrupa Birliği Erasmus Projesi Ulusal Ajans tarafından kabul edildi.

Meslek Liseli Öğrenciler Avrupa Yolcusu
Kula Bekir-Sacide-Filiz Keleşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ortak olarak yer aldığı ve ‘Yurt Dışında Öğrenci Stajı’, konulu proje ile ilgili olarak İlçe Kaymakamı Murat Güven’e bilgi verildi.

Okul Müdürü Ramazan Sümen ve projeden sorumlu öğretmen ve temsilci öğrenciler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sebahattin Öner başkanlığında İlçe Kaymakamı Murat Güven’i makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Ramazan Sümen, proje ile ilgili bilgi verdi.

Sümen, “Öğrencilerimiz Okul idaresi ve meslek dersleri öğretmenlerinin nezaretinde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında yurt dışında staja katılacaklar. Bu sayede okulda öğrenilen teorik bilgilerini aynı zamanda yurt dışında uygulama imkanına sahip olacaklar. Öğrencilerimiz hem yurt dışında 21 gün staj yapmanın heyecanını, yeni bir ülkeye gitmenin, yeni insanlarla tanışmanın heyecanını yaşayacaklar." dedi.

Okul Müdürü Ramazan Sümen, "Proje kapsamında öğrencilerimiz 2 gurup halinde toplamda 8 öğrencimiz öğretmen nezaretinde 8-28 Ocak 2017 ve 5-25 Şubat 2017 tarihlerinde Almanya’nın Hamburg şehrine gidecekler ve Yurt dışı staj çalışmasına katılacaklar. Proje kapsamında yapılacak ziyaretlerle ilgili çalışmalar titizlikle yürütülmektedir." derken, Kula Kaymakamı Murat Güven de "Projede emeği geçenleri kutluyorum, proje çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Kaynak: İHA