Meram Heyetinden Ankara'ya Ziyaret

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru beraberindeki partililerle AK Parti TBMM Grup Toplantısı’na katıldı.

Meram Heyetinden Ankara'ya Ziyaret
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu, teşkilat mensupları, mahalle başkanları ve meclis üyeleriyle birlikte AK Parti TBMM Grup Toplantısı’na katıldı.

Başkan Toru, grup toplantısı öncesinde AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan ile birlikte AK Partili kadın milletvekilleriyle bir süre sohbet etti. Meram heyeti, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’ndan sonra Başbakan Binali Yıldırım ile hatıra fotoğrafı çektirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan da hazır bulunurken heyet, Başbakan Yıldırım’a özel olarak hazırlanan bir rahleyi takdim etti.

Başkan Toru ve beraberindekiler AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’u ziyaret etti. Başkan Toru ve İlçe Başkanı Özöğür, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun’a günün anısına rahle hediye ettiler. AK Parti Genel Merkez Konferans Salonu’nda Meram heyetine hitap eden genel başkan yardımcısı Sorgun, yapılan kamuoyu araştırmalarında ülke genelinde başkanlığa olan desteğin her geçen gün daha fazla arttığına dikkat çekti.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Ahmet Sorgun’a Ankara programındaki ev sahipliği için teşekkür etti.
Kaynak: İHA