Mali Müşavirler Tiyatroda Buluştu

Ordulu mali müşavirler, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) tarafından sahnelenen 'Ayyar Hamza' adlı oyunu izledi.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri, mesleki birlik, beraberlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla OBBKT binasında bir araya geldi.

Oda Başkanı Bahadır Baş, meslek mensupları ile aileleri ve stajyerler, seyrettikleri oyun sayesinde stres attı.

Baş, oyun bitiminde, OBBKT Genel Sanat Yönetmeni Ufuk Ersoy ve oyuncuları tebrik ederek çiçek takdim etti.

Sanatın, toplumunun vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirten Baş, 'Bugün değerli meslektaşlarımız, stajyerlerimiz, muhasebe çalışanları ve bizleri hiç yalnız bırakmayan ailelerimizle birlikte Ayyar Hamza oyununu izledik. Meslektaşlarımız çok yoğun bir çalışmanın içerisindeler bu yoğunluk içerisinde gerek sosyal etkinliklere, gerekse ailelerine zaman ayıramamaktadırlar. Bizler, bu etkinlikler ile meslektaşlarımızla birlikte dinlenme, stres atma ve dayanışma içerisinde olmayı arzuladık. Bugün salona baktığımda görüyorum ki doğru da bir şey yapmışız.' şeklinde konuştu.

Etkinliğe katılan Aybastı, Ünye, Fatsa ve Altınordu ilçesindeki meslektaşlarına, ailelerine, stajyerlere ve muhasebe çalışanlarına teşekkür eden Baş, şunları kaydetti:

'Oyunlarıyla neşe katan Genel Sanat Yönetmeni Sayın Ufuk Ersoy'a ve değerli oyuncularına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ordu, tiyatro geleneği olan bir şehirdir. Tiyatromuzun yenilenen son hali ve çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'a da sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum.'

Kaynak: AA