Develi'de Köylerde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Develi Belediyesi’nin Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile köylerde yürüttüğü çevre düzenleme ve park yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Develi'de Köylerde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Develi Belediyesi’nden yapılan açıklamada, çalışmalar kapsamında köylere toplamda 73 bin metrekare parke yaptıran Büyükşehir Belediyesi’nin yansıra Develi Belediyesi’nin de 36 bin metrekarelik parke çalışmaları Eşelik, Kılıçkaya, Avlağa, Taşçı mahallelerinde tamamlanmış olup A. Künye Mahallesi’nde devam ettiği bildirildi.

Ayrıca çalışmalar kapsamında Çadıryeri Mahallesi’nde ve Köseler Mahallesi’nde oyun grubu yerleştiren ekipler, parkların zemin çalışmalarının da en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Yine Köseler Mahallesi’ndeki sokaklarda parke çalışması yürütülürken diğer ekiplerin de Epçe ve Gümüşören Mahallelerinde deforme olmuş mezar duvarlarının yeniden yapımını tamamladığı kaydedildi.

Yeniköy Mahallesi’nde çalışmalarını devam ettiren DSİ’ye bağlı ekiplerin ise taşkın koruma kanalı ve korkuluk yapım çalışmalarında sona yaklaştığı kaydedildi. Köylerde yoğun bir çalışma temposunun olduğunu belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise “Büyükşehir Belediyemizle beraber köylerimizde yürüttüğümüz çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. İnşallah kış yağışlarından önce hedeflediğimiz hizmetleri köylerimize götüreceğiz” mesajını verdi.
Kaynak: İHA