Bilecik'te Çocuklar Tiyatroyla Buluşuyor

Bilecik’te gerçekleştirilen ve bu yıl 11’ncisi düzenlenen Uluslararası Bilecik 11. Tiyatro Festivali kapsamında çocuklar birbirinden güzel oyunlar ile buluşuyor.

Bilecik'te Çocuklar Tiyatroyla Buluşuyor
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve Bileciklilerden büyük ilgi gören festival, bu yıl da kapılarını uluslararası boyutta gerçekleştiriyor. Her yıl on binlerce tiyatro sever, tiyatronun güzelliğini yaşadığı gibi bu yıl da uluslararası platformda düzenlenecek olan festival, Bilecik’in sesini bütün dünyaya duyurmakla birlikte çocukların da yüzlerinde tebessüm oluşturacak oyunları sahne alıyor.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen festival kapsamında hazırlanan ’’Obez Miyim’’ adlı çocuk oyunu, 16-17 ve 18 Kasım tarihlerinde günde iki seans halinde çocuklar ile buluşuyor. Ücretsiz olarak çocukların hizmetine sunulan oyunda Bilecik’in birçok okulunda okuyan minikler tiyatro oyununu keyifle izledi. Çocukları, yılın 12 ayında tiyatro ve sinema ile buluşturan Bilecik Belediyesi; Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen birçok oyun ile çocuklara, eğlenceli anlar yaşatmaya devam edecek.
Kaynak: İHA