Başkan Şirin'e Hizmet Teşekkürü

Kabaçınar Mahalle Muhtarı Üzeyir Ergül, mahalledeki yılların sorunu olan dereye çözüm getirmelerinden dolayı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Şirin'e Hizmet Teşekkürü
Turgutlu Belediyesi’nin Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirdiği hizmetler vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Turgutlulu vatandaşlar memnuniyetlerini çeşitli platformlarda dile getirirken, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de Kabaçınar Mahalle Muhtarı Üzeyir Ergül ile beraberindeki mahalle sakinlerini ağırlayarak, hizmet ve yatırımlarına dair görüş alışverişinde bulundu. Turgutlu Belediyesi’nin ve Belediye Başkanı Turgay Şirin’in girişimleriyle yapılan çalışmaların mahallenin sorunlarına çözüm olduğunu ifade eden Muhtar Ergül, “Mahallemiz çok şükür güzel hizmetler alıyor. Mahallemize itfaiye müfrezesi, ulaşım araçları, kanalizasyon ve su şebekesi yenilenmesi gibi farklı hizmetleri kazandık. Şuanda da deremiz üzerinde yaklaşık 150 metrelik alanda, kanal ve yol geçişi verilerek betonarme ‘u’ kesiti yapılıyor. Bu için çok önemliydi. Çünkü yoğun yağışlarda camimiz su baskınlarıyla karşı karşıya kalıyordu. Turgutlu Belediyemize ve Manisa Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

“Halkımızın memnuniyetinden başka gayemiz yok”

Kabaçınar sakinlerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Şirin de hizmette ayrım yapmadan 61 mahalleye ulaşmaya gayret ettiklerini söyleyerek, “Elbette tüm hizmet ve yatırımlarımız daha güzel bir Turgutlu oluşturmak için. Bu noktada elimizdeki tüm imkanları kullandığımız gibi Manisa Büyükşehir Belediyemiz’in de desteğini alarak güzel çalışmalara imza atıyoruz. Kabaçınar’ımızın da her ne sorunu varsa eğilmeye, çözmeye çalışıyoruz. Sayın Muhtarımızın da ifade ettiğim gibi mahalleye pek çok hizmet ulaştırdık. Halkımızın da memnuniyetini duymak, yerinde görmekten başka derdimiz olamaz. Ziyaretleriniz de bunu göstergesi olmuştur. Sizlerin nezdinde tüm mahalle sakinlerimize selamlarımı iletiyor, en kısa sürede görüşeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

“Gayretimiz sorunları çözüme kavuşturmak”

Turgutlu’da sorunsuz mahalleler oluşturmanın gayretinde olduklarını söyleyen Başkan Şirin, “Mevcut çalışmalar tamamlandığında dere yatağı çok daha sağlıklı bir konuma ulaşacak. Etrafında da özellikle çocuklarımız için güvenlik önlemi alacağız. Ben de sizlerin nezdinde Turgutlu’muz için bizlere desteğini, halkımıza hizmeti esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve ekibine, belediyemiz çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA