Başkan Sarıbaş, Pazar Ziyaretinde İlgiyle Karşılandı

AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Salı pazarını ziyaret ederek esnaftan alış-veriş yaptı. Esnaf tarafından ilgiyle karşılanan Sarıbaş, "Bu ilgi vatandaşımızın partimize olan teveccühüdür" dedi.

Başkan Sarıbaş, Pazar Ziyaretinde İlgiyle Karşılandı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş göreve geldiği günden bu yana ertesi gün seçim olacakmış gibi çalışmaya devam ediyor. Başkan Sarıbaş yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Aydın’ın en büyük ve kalabalık pazarı olan Salı pazarını ziyaret etti. Pazar esnafı ile sık sık sohbet eden Sarıbaş, alış-veriş yapmayı da ihmal etmedi.

"PAZAR ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK"

Evinin yiyecek ihtiyacını pazardan karşılayan Sarıbaş, "Göreve geldiğim günden bu yönetim kurulumuz ile birlikte yoğun tempoyla çalışıyoruz. Bu nedenle çoğu zaman her sebze ve meyvenin en doğalı ve tazesinin satıldı pazarlara gidip alış-veriş yapamıyoruz. Bu hafta Salı pazarını ziyaret ederek halkımız ile hasbihâl etme imkanı bulduk. Esnafımız bizi hoş sohbetleri ile karşılayarak sorunlarını ve memnuniyetlerini anlattı. Bundan sonra pazar ziyaretlerimizi sık sık tekrarlayarak, halkımız ile daha sık bir araya gelmeyi planlıyoruz" dedi.

Kaynak: İHA