Bağırganlı Sahili Düzenleme Çalışmaları Tamamlanmak Üzere

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra İlçesi Bağırganlı sahilinde yapılan sahil düzenleme çalışmalarının sonuna gelindi.

Bağırganlı Sahili Düzenleme Çalışmaları Tamamlanmak Üzere
Büyükşehir Belediyesi, sahil bölgelerini turizme kazandırmaya devam ediyor. Sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi haline gelen Kandıra sahilleri, her yıl artan oranlarla, binlerce tatilciyi kendine çekiyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Kandıra Bağırganlı sahilinde düzenleme gerçekleştiriyor. Sonuna gelen proje çalışmaları sonrasında sahil önümüzdeki dönem hizmete girecek.

Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kandıra’nın Bağırganlı sahilinde yapılan çalışmalar 70 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştiriliyor. Çevre düzenlemelerinin devam ettiği projenin içerisinde 3 bin 300 metre kare baskı beton ile yapılan yürüyüş yolu da yer alıyor.

Çalışmalar kapsamında bölgede 4 adet sekizgen kameriye yapımı tamamlandı. 900 metrelik yürüyüş yolu, 1 adet gemili çocuk oyun grubu, wc, mescid ve abdesthane inşaatı, 12 adet el sanatları satış standı, 4 bin metre kare otopark alanı, oto sulama tesisatı ve sahil yürüyüş yolu aydınlatma sistemi olacak. Ayrıca proje içerisinde 45 çadır kapasiteli bir çadır kent ve 4 bin metrekare alanda 165 araç kapasiteli bir otopark bulunacak.
Kaynak: İHA