Araban-Karacaören Yolunda Asfalt Çalışmalarına Başlandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Araban-Karacaören kırsal mahallesi yolunda asfalt çalışmalarına başlandı.

Araban-Karacaören Yolunda Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Araban ilçesi ile ilçeye bağlı Karacaören kısal mahallesi arasındaki iki yıldan beri bozuk olan 4,5 kilometrelik yolun asfalt çalışmalarına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince başlandı.

Yol yapımı için yetkililere teşekkür eden Karacaören kırsal mahalle Muhtarı Hasan Doğan, ’’İki yılı aşkın süreden beri bozuk olan ilçe ile tek bağlantımızın sağlandığı 4,5 kilometrelik yolumuzda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlatılan asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte ulaşımda kolaylık sağlanacak. Mezarlık ve tarihi çeşmemizin de yolunda başlatılan asfalt çalışması için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Sevda Usalt, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Araban Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederim’’diye konuştu.

Kaynak: İHA