Adem Özköse Gaziantep'li Gençler İle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığının, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine bağlı gençlik merkezlerinde gerçekleştirdiği Yazar Buluşmaları ve Hasbıhal Gençlik Sohbetleri kapsamında Gaziantep’teki gençler, Gazeteci Yazar Adem Özköse ile bir araya geldi.

Adem Özköse Gaziantep'li Gençler İle Buluştu
Gençlik ve Spor Bakanlığının, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine bağlı gençlik merkezlerinde gerçekleştirdiği Yazar Buluşmaları ve Hasbıhal Gençlik Sohbetleri kapsamında Gaziantep’teki gençler, Gazeteci Yazar Adem Özköse ile bir araya geldi. Programa Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ökkeş Demir, birçok okuldan gelen öğrenciler ve davetli katıldı.

Gençlerle Hasbıhal-Alem-i İslam Sohbetleri kapsamında ki program Zeugma Külter Merkezinde gerçekleştirildi.

Alem-i İslam Sohbetleri programında yazar Adem Özköse gençlerle bir araya geldi. İlgi ve katılımın yoğun olduğu gecede Adem Özköse bilgi, deneyim ve seyahatlerinde görüp yaşadıkları olayları gençlere aktararak okumalarını, hayal kurmalarını, hayatı önemsemelerini, bu dünyadaki yaşantının öteki dünyayı şekillendireceğini, bu bilinç ve sorumluluk içerisinde hareket etmeleri tavsiyelerinde bulundu.
Kaynak: İHA