Vali Toprak Diyanet Kültür Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Vali Mustafa Toprak, Beşkonaklarda yer alan eski Kent Araştırmaları Merkezi Binasında bulunan Diyanet Kültür Merkezinde incelemelerde bulunarak İl Müftüsü Ümit Çimen ve yetkililerden bilgi aldı.

Vali Toprak Diyanet Kültür Merkezinde İncelemelerde Bulundu
Merkez içerisinde yer alan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile İrfan Meclisi Sohbet salonlarını ziyaret ederek burada vatandaşlara hangi hizmetlerin sunulduğu bilgisini alan Vali Toprak’a İl Müftüsü Çimen, ildeki birlik ve beraberliği sürdürmek, çok sesliliği hakim kılmak ve kendi aralarındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla bu meclisin faaliyet gösterdiğini söyledi.



Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü zemininde şehrin önemli değerlerini ön plana çıkarmak için gayret ettiklerini belirten İl Müftüsü Çimen ilin bürokratları, seçkin kişileri ile bu toplantılarda bir araya geldiklerini ve çok güzel etkinliklere imza attıklarını ifade etti.

Vali Toprak ise “İçerisinde bulunduğumuz çağda hızlı küreselleşme, globalleşme denen bir değişim var. Bu değişim içerisinde bizim en güçlü noktamız olan Türk aile sistemini bu değişimlerin, dönüşümlerin, etkileşimlerin ve iletişimlerin olumsuzluklarından uzak tutmamız ve korumamız gerekiyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA