MODEF Mobilyacıların Yüzünü Güldürdü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 8-13 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2016 Fuarı bu yıl da büyük ilgi gördü.

MODEF Mobilyacıların Yüzünü Güldürdü
İTSO Başkanı Metin Anıl, yönetim kurulu üyeleri Salim Kaplan ve Selçuk Armağan ile MODEF Expo 2016’yı ziyaret etti. Anıl, İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ ile birlikte fuarı değerlendirdi. Fuar alanında yapılan görüşmede MODEF yöneticilerinden bilgi alan Metin Anıl, fuarın başarılı geçtiğini söyledi.

Mobilya sektörünün İnegöl ekonomisi için büyük öneme sahip olduğuna dikkat çeken Metin Anıl, fuarın verimli geçmesinin sevindirici olduğunu da ifade etti.

MODEF fuarlarının İnegöl mobilyasının tanıtımında çok önemli rolü olduğunu da dile getiren İTSO Başkanı Metin Anıl, yılda 2 kez düzenlenen fuarlar ile İnegöl’de mobilya sektörünün büyük bir ivme kazandığına dikkat çekti. MODEF Expo’ya katılan firma sayısı, yurt içi ve dışından gelen ziyaretçilerin istatistiklerinin açıklanacağını belirten Anıl, "Yaptığımız ön değerlendirmede fuara ilginin bekleneninde üzerinde olduğunu gördük. Önemli iş bağlantıları gerçekleştirilen MODEF Expo 2016’da çok sayıda sipariş alındığı bilgisini aldım. Bu durumdan İnegöl mobilyası adına çok memnun oldum" dedi.

Kaynak: İHA