Genç Kızın Kaçırıldığı Kişi Tarafından Öldürülmesi

Kütahya'da öldürülen 17 yaşındaki Ayşe Şahin'in cenazesi defnedildi.

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde, kaçırıldığı kişi tarafından öldürülen 17 yaşındaki Ayşe Şahin'in cenazesi toprağa verildi.

Halasının oğlu Ali Karakurt (21) tarafından kaçırıldıktan sonra dün Kızık köyünde öldürülen Ayşe Şahin'in (17) cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Düşecek köyüne getirildi. Üzerine al yazma bırakılan cenaze, köy camisinin önündeki musalla taşına konuldu. Buradaki törene, genç kızın yakınları, öğretmenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şahin'in cenazesi, öğleyin kılınan namazın ardından, köy mezarlığına defnedildi.

Eşinden ayrıldıktan sonra aynı köyde yaşamaya başlayan genç kızın halası Fatma Şahin, oğlunun öldürdüğü yeğeni için ağıt yakarak gözyaşı döktü.

Öte yandan, genç kızın babasının 9 yıl önce tabancayla intihar ederek yaşamına son verdiği, annesinin ise başkasıyla evlilik yapması sonucu öldürülen Ayşe Şahin ve ağabeyinin yurda verildiği öğrenildi.

Kızık köyünde yaşayan Ali Karakurt (21), Çavdarhisar ilçesindeki bir yurtta kalan akrabası Ayşe Şahin'i (17) kaçırarak, köyünde oturan babaannesinin evine getirmişti. Durumu fark eden yurt yetkililerinin ihbarı üzerine güvenlik güçleri, olay yerine gitmiş, jandarmanın geldiği sırada evden silah sesleri duyulmuştu. İçeri giren ekipler, iki gencin cesediyle karşılaşmıştı. Karakurt'un av tüfeğiyle önce Ayşe Şahin'i öldürdüğü, ardından da intihar ettiği belirlenmişti.

Kaynak: AA