Dere Islah Çalışması Vatandaşı Memnun Etti

Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Kabaçınar Mahallesi’nde yılların sorunu olan derede başlayan ıslah çalışmaları bölge halkını memnun etti.

Dere Islah Çalışması Vatandaşı Memnun Etti
Turgutlu Belediyesi’nin çözüm ortağı Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirdiği hizmetlere bir yenisi daha eklendi. Kabaçınar Mahallesi’nin önemli sorunlarından olan ve yoğun yağışlarda yanında bulunan caminin su basmasına neden olan derede Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce ıslah çalışmaları başlatıldı. Turgutlu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger de çalışmaları Kabaçınar Mahalle Muhtarı Üzeyir Ergül ile birlikte yerinde inceledi. Yaklaşık 150 metrelik alan üzerinde, kanal ve yol geçişi verilerek yapılacak betonarme ‘u’ kesitin mahalleye rahat bir nefes aldıracağını söyleyen Muhtar Ergül, “Turgutlu Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz mahallemizdeki sorunları bir bir çözerek önemli hizmetler yapıyorlar. İtfaiye müfrezesi, kanalizasyon yapımı ve su şebekesi değişimlerimiz devam ediyor. İçme suyu şebeke hattımızın ardından yollarımıza parke taşı döşeme çalışmaları yapılacak.Bunlara şimdi de dere ıslahımız eklendi. Çok şükür yılların sorunu olan bu konuya da el attılar. Allah emeği geçenlerden razı olsun” dedi.

Muhtarlık İşleri Müdürü Lenger de Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e iletilen sorunları kısa sürede çözüme ulaştırmanın gayretinde olduklarını söyleyerek, “Muhtarımızın da dediği gibi belediyemiz büyükşehirle birlikte sorunları bir bir çözüme kavuşturuyor. Sorunsuz mahalleler oluşturmanın gayretindeyiz. Kabaçınar Mahallemiz’de hizmetten mahrum kalmıyor. Buradaki çalışma da mahalle sakinlerimizin kanayan yarasıydı. Nihayet neşter vurduk. Vatandaşlarımız bu kışı ve önümüzdeki kış aylarını rahat geçirecekler. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA