Başkan Şirin'den Kaymakam Turan'a Davet

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan’ı ziyaret ederek, kendilerini bu hafta düzenlenecek olan Uluslararası Turgutlu Sempozyumu’na davet etti.

Başkan Şirin'den Kaymakam Turan'a Davet
Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ağırladı. Kaymakam Turan’ı 17-18-19 Kasım tarihlerinde Magnesia Otel’de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Turgutlu Sempozyumu’na davet eden Başkan Şirin, “Turgutlu Belediyesi olarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliği ile önemli bir çalışmaya imza atmaya, Manisa’da bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyoruz. İlçemizi tarihi, ekonomisi, siyasi ve sosyal yapısı, sanayisi, kültürü, mimari yapısı gibi çoklu yönleriyle ele alacağımız sempozyumumuza gerek yurt içinden gerekse yurtdışından akademik kadrolar katılacak. 3 gün sürecek olan sempozyum sonunda açıklanacak bildirileri 2 ciltlik bir kitap halinde yayınlayarak gelecek nesillere aktaracağız. Bizden sonraki kuşaklara miras bırakmak açısından güzel bir çalışma olacağına inandığımız sempozyumda siz Değerli Kaymakamımızı da onur konuğu olarak ağırlamak istiyoruz. Bu anlamda katkılarınızı esirgemeyeceğiniz kanaatindeyim” dedi.

Turgutlu adına yapılan önemli çalışmaların kamuoyuyla paylaşılacak olmasının önemine vurgu yapan Kaymakam Turan ise, başta Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Celal Bayar Üniversitesi akademik kadrolarını tebrik ederek, “Öğrendiğimizden bu yana bizleri oldukça heyecanlandıran bu sempozyuma katılmaktan memnun olacağız. Turgutlu yaşanmışlıklarıyla tarihte önemli bir yere sahip. Sizlerin de ifade ettiği gibi Turgutlu’ya dair pek çok konunun araştırılarak gelecek nesillere aktarılacak olması oldukça önemli. Turgutlu bizim herşeyimiz. Turgutlu adına yapılan her türlü çalışma ve hizmet vatandaşlarımız içindir. Bu noktada sempozyumun başarılı bir şekilde geçmesini diliyor, ilçemizin tanıtımına katkı sunmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA