Başkan Özaltun Açıklaması 'Sağlık Sektöründeki Eksikliklerimiz Bir Bir Gideriliyor'

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’de sağlık sektöründeki eksikliklerin ilçeye yapılan yatırımlarla her geçen gün bir bir giderildiğini söyledi.

Başkan Özaltun Açıklaması 'Sağlık Sektöründeki Eksikliklerimiz Bir Bir Gideriliyor'
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçe merkezinde gerçekleştirilen bir açılış programında yaptığı konuşmada, Beyşehir’in sağlık hizmetleri ve yatırımları konusunda geldiği noktaya dikkat çekti. Beyşehir’de sağlık alanına yapılan yeni yatırımlarla yaşanan eksikliklerin dönemlerinde bir bir giderilmeye başlandığını dile getiren Özaltun, “İşte, ilçemizin en büyük problemlerinden bir tanesi bölge hastanemizin yokluğuydu. Allah’a şükürler olsun ki, bugün iktidarımızın gücü, milletvekillerimizin ve siyasilerimizin desteğiyle yapım çalışmaları son aşamaya gelen yeni devlet hastane binamız yükseldi, önümüzdeki günlerde de yapımı bitecek” dedi.

Beyşehir’de açılışını yaptıkları işyerinin sağlık alanında görülen eksikliklerden birini kapatacağını vurgulayan Özaltun, “Bu açık görülmüş olacak ki, bu hizmeti de ilçemizde vatandaşlarımıza sunmaya karar vermişler. Kendilerine bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ayrıca, Beyşehir’in bir evladı olarak, uzun yıllar yurtdışında da kaldıktan sonra memleketi olan Beyşehir’e dönüş yaparak sağlık sektörüne yatırım yapan hanımefendi hemşehrimiz gibi, diğer alanlarda da ilçe dışında yaşayan hemşehrilerimizi kendi ihtisas alanlarındaki farklı sektörlerde ilçemize yatırım yapmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

"Türkiye’nin tek hilal görünümlü hastanesi tamamlanıyor"

Açılışa katılan AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu da, Türkiye’nin tek hilal görünümlü hastanesinin Beyşehir’e kazandırıldığına vurgu yaparak, “İnşallah çok yakında tamamlanacak ve ilçemize o da hayata geçirilen diğer yatırımlar gibi hizmet vermeye başlayacak” şeklinde konuştu.

Konuşmasında, Beyşehir’e kazandırılacak yeni Adliye Sarayı’na ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Babaoğlu, “Geçen hafta itibariyle Yeni Adliye binamızın ihale süreci de başladı.

Bir yandan da, belediye başkanımız, ilçe başkanımızla birlikte, teşkilatlarımızla beraber Beyşehir’imize doğalgaz getirilmesi ile ilgili Enerji Bakanlığı nezdinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece Beyşehir değil, çevresindeki ilçelere de yeni yeni yatırımlar kazandırmak için hep beraber, el ele vererek, gece gündüz demeden gayret gösteriyoruz. Allah hepimizin yolunu açık etsin” diye konuştu.

Babaoğlu, konuşmasının sonunda sağlık alanındaki özel sektör yatırımlarının da kendileri için çok önemli olduğuna dikkati çekerek, “Bu özel sektör yatırımları devlet yatırımlarına ek olarak, destekleyici olarak çok önemli. Biz, burayı herhangi bir özel sektör veya kamu yatırımı gibi değil, devlet yatırımlarına katkı sağlayan, destek olan bir yatırım olarak görüyoruz. Bu yatırımın, bu işyerinin, böyle bir işletmenin Beyşehir’e kazandırılması yolunda gösterdikleri gayretten dolayı kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İnşallah, Beyşehir’in sağlığına sağlık katsın diye temenni ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Kaynak: İHA