Başkan Doğan, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti.

Başkan Doğan, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi Ziyaret Etti
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek Cedit mahallesinde yapılmakta olan kentsel dönüşüm projesi ve yeni itfaiye yönetmeliği konularını görüştü.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığındaki görüşmenin son derece verimli geçtiğini söyleyen Başkan Doğan, “Cedit mahallemizde başlattığımız kentsel dönüşümü Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızla birlikte yürütüyoruz. Hedefimiz vatandaşlarımızı memnun eden ve şehrimize değer katan bir proje olmasıdır. Bakanımız da projeye destek olmaya devam edeceklerini ifade etti” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Bakan Mehmet Özhaseki ile görüşmesi sırasında uygulamada olan itfaiye yönetmeliğinden doğan sıkıntıları da anlattığını belirterek, ”Yürürlükte olan itfaiye yönetmeliği birçok işyerini sıkıntıya uğratmaktadır. Şehrimizin ve esnafımızın zarara uğramasını hiçbir zaman istemeyiz Bu konudaki sorunumuzu Bakanımıza ilettim ve kendileri de bize hak verdiler. Çevre ve Şehircilik Bakanımız, mevcut yönetmelikle ilgili tekrar bir değerlendirme yapılacağını belirtti.

Bakanımıza şehrimize gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA