Başkan Cahan; 'Kentte Değişim Sürüyor'

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte değişimin son hızıyla devam ettiğini anlatırken, Sokaklarımız caddelerimiz modern kent havasına bürünüyor” dedi.

Başkan Cahan; 'Kentte Değişim Sürüyor'
Uşak Belediyesi şehrin dört bir yanında yenileme ve değişim çalışmalarına devam ediyor. Bu noktada ihtiyaca cevap vermeyen sokak ve caddeler sil baştan düzenleniyor. Konsept caddeler ve kullanışlı yolları kendine hedef edinen Belediye, çalışmalarında 24 saat esasını ön plana alıyor. Son olarak Dörtyol mevkisi ve Bölme Beldesi arasında işlerini hızlandıran Belediye, Dikilitaş Mahallesi ve Barbaros Caddesi’ni de ilgilendiren çalışmalarda önemli yol aldı. Bu bölge de elektrik hatlarının yeri altına alınmasının akabinde konsept caddeler projesine dahil edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimizde kent havası çalışmalarımızla tam anlamıyla hissediliyor” dedi.

Göreve geldiklerinde kentin beklentilerine cevap verecek çalışmalar için tüm planlamaları yaptıklarına değinen Cahan, “İlimiz kentleşme adına köklü değişim ve gelişim istiyordu. Bu nedenle çalışmalarımızı planlayarak hemen başladık. İhtiyaçları ve beklentileri göz önüne alarak stratejilerimizi belirledik. İlimizin tüm caddelerinde ve yollarında değişimi ön gördük. Bu nedenle konsept caddeler ve modern yollar için gerekli haritayı belirledik. Geçtiğimiz yıl başarıyla yaptığımız çalışmaları bu yıl da sürdürdük. Şimdi dokunduğumuz her noktada yepyeni ve kaliteli yaşam alanları ortaya çıkıyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA