Başkan Böcek Okullara Verdiği Sözü Tuttu

Geçtiğimiz aylarda ziyaret ettiği üç okula, sıcak asfalt, parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemesi sözü verdiklerini hatırlatan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu sözleri de yerine getirdiklerini söyledi.

Başkan Böcek Okullara Verdiği Sözü Tuttu
Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla bölgede bulunan okulları tek tek ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu ziyaretleri sırasında öğretmen ve öğrencilerden gelen talepleri de değerlendiriyor. Başkan Muhittin Böcek, son olarak geçtiğimiz aylarda ziyaret ettiği Siteler Mahallesi İlkokulu, Ayten Çağıran ve Leyla Kahraman-Sevim Ertenü Ortaokulları’nda sıcak asfalt, parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemesi gibi talepleri dinlemiş ve ilgili birim müdürlerine gerekli çalışmaların başlatılması talimatını vermişti.

Okul bahçeleri asfaltlandı

Başkan Muhittin Böcek, bu ziyaretlerin ardından gelen talepler üzerine ilk olarak Leyle Kahraman-Sevim Ertenü Ortaokulu’nda çalışmalara başladıklarını ve okul bahçesini kısa süre içinde asfaltladıklarını söyledi.

Okul bahçelerinde sıcak asfalta kavuşan öğrencilerin artık diledikleri gibi koşup, oyun oynayabildiklerini; toz, toprak ve çakıl taşlarından kurtulduklarını dile getiren Başkan Böcek, Siteler Mahallesi İlkokulu ve Ayten Çağıran Ortaokulu’nda da benzer çalışmalar yaptıklarını bildirdi.

Bu okullarda okul bahçesinin parke taşı ile döşenmesi, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmaları yaptıklarını ifade eden Muhittin Böcek, şöyle konuştu; “O gün yaptığım ziyaretlerde Siteler Mahallesi İlkokulu’nun bahçesi toz toprak içindeydi. Öğrenciler oyun oynayamıyor, beden eğitimi dersi öğretmenlerimiz ise bahçeyi kullanamıyordu. Bu durumu düzeltmek için ilgili birim müdürümüze talimat verdim. Ve kısa bir süre içinde okul bahçesini sıcak asfalt ile kaplayarak öğrencilerimizi çamurdan kurtarmış olduk. Ayten Çağıran Ortaokulu’nda ise bahçenin bir bölümünü parke taşlarıyla daha kullanışlı hale getirdik.”

Vermiş oldukları sözleri kısa süre içinde yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Muhittin Başkan Böcek, öğretmen ve öğrencilere hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Kaynak: İHA