Bandırma'da Ücretli Otopark Uygulaması Sona Erdi

Bandırma Belediyesi’nin 2012 yılında düzenlediği ihaleyi kazanarak belirlenen cadde ve sokaklarda paralı otopark hizmeti veren UCS Park firması bugün itibarıyla Bandırma’daki ücretli otopark hizmetine son verdiğini belirtti.

Bandırma'da Ücretli Otopark Uygulaması Sona Erdi
UCS Park Bandırma Ofis Müdürü Recep Bozkurt, firmanın 2012 yılında dönemin Belediye Başkanı Sedat Pekel zamanında açılan ihaleyi kazanarak bugüne kadar yasal yollardan otopark hizmeti verdiğini ve 33 kişi istihdam ederek, şehirdeki düzenli ve güvenli otopark uygulamasını hayata geçirdiğini ifade etti.

Balıkesir İdare Mahkemesi’nin bazı ara sokaklarda verilen otopark hizmetine yönelik olarak tüm ihaleyi fesh etmesi ile başlayan süreçte Bandırma Belediyesi’nin ihalenin fesh edildiğine dair yazıyı UCS Park Firmasına tebliğ etmesi üzerine bugün itibarıyla hizmete son verdiklerini ifade eden Recep Bozkurt, "Sahadaki arkadaşlarımız bugünden sonra otoparklarda ücret almayacaklar. Sadece eskiye yönelik borcu kalan araçların ücretlerini toplayacaklar. İlk etapta 15 arkadaşımızla bu aşamada vedalaştık. Eskiye yönelik ücret toplama bitince de kalan arkadaşlarımızın iş akitlerini her türlü yasal haklarını ödeyerek fesh edeceğiz. Umarız istihdamımız altındaki arkadaşlarımız ilerleyen süreçte mağdur olmazlar" dedi.

UCS Park firmasına ait cadde ve sokaklarda bulunan otopark ücret tarifeleri de sökülmeye başlandı.
Kaynak: İHA