Yıldız Teknik Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılını Törenle Açacak

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) 2016-2017 akademik yılı açılışı, düzenlenecek törenle gerçekleştirilecek. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün de katılacağı törenin akşamında 15 Temmuz şehitleri ve kahramanlarına ithafen konser düzenlenecek. Konserde, ünlü sanatçılar Yavuz Bingöl, Gülay ve Erol Parlak sahne alacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılını Törenle Açacak
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) 2016-2017 Akademik Yılı Açılışı düzenlenecek törenle gerçekleştirilecek. Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin’in yanı sıra, İstanbul Valisi Vasip Şahin, belediye başkanları ile çok sayıda akademisyen, öğrenci ve davetli katılacak.

“Efendiler Müzik Topluluğu”nun müzik dinletisi sunacağı törende, Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz Aksoy da, “Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Eğitim ve Bilim Serüveni” başlıklı açılış dersi gerçekleştirecek.

Ünlüler, 15 Temmuz şehitleri anısına konserde buluşacak

Açılış töreninin akşamında ise Yıldız Teknik Üniversitesi anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. YTÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi tarafından 15 Temmuz şehitleri ve kahramanlarına ithafen gerçekleştirilecek konserde ünlü sanatçılar sahne alacak.

Konserde ünlü sanatçılar Yavuz Bingöl, Gülay ve Erol Parlak da 15 Temmuz şehitleri ve kahramanları için sahneye çıkacak.
Kaynak: İHA