Santral İşçilerinin Sesini Başkan Ataç Duydu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Tepebaşı Belediyesi, mağdur olan Mihallıççık Yunus Emre Termik Santral işçilerine destek verdi.

Santral İşçilerinin Sesini Başkan Ataç Duydu
Tepebaşı Belediyesi’nin ilçelerde çalışmalarını sürdüren ekiplerine Yunus Emre Termik Santral işçilerinin maaşlarını almakta sorun yaşadıkları ve ailelerinin mağdur olduğu belirtilmesinin ardından ekiplerin yaptığı görüşmeler sonucu Başkan Ataç’ın direktifi ile ailelerin acil ihtiyaçları karşılandı. 86 işçi ve ailelerine erzaklar gerçekleşen toplantı ile teslim edilirken toplantıda Başkan Ataç’ın ve Tepebaşı Belediyesi’nin 2015 yılı Şubat ayında Türk Maadin Şirketi A.Ş. Mihallıççık Kavak Krom İşletmesi işçilerinin haklı mücadelesinde de olduğu gibi Mihallıççık halkının yanında olmaya devam edecekleri iletildi.

Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyeleri Hasan Tutucu, Niyazi Çetin, Nazan Öztürk Şahin ve Tepebaşı Belediyesi ekipleri gerçekleşen toplantıda işçiler ve aileleri ile bir araya gelerek yapılabilecekler konusunda fikir alış verişinde bulunurken Mihallıççıklılar da haklı mücadelelerinin ilk sesini duyarak yardıma yetişen kişinin Başkan Ataç ve Tepebaşı ekibi olduğunu belirtti.

Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Sinan Özkar da katılarak Tepebaşı Belediyesi’ne gerçekleştirdiği yardım ve çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA