Palandöken Belediyesinden Öğrencilere Destek

Palandöken Belediyesi tarafından, ilçe ve bağlı mahallelerde bulunan okulların öğrencilerine Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına hazırlık için soru bankası dağıtıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 2016-2017 eğitim öğretim yılı TEOG sınavında 8. sınıf öğrencilerin başarılarının artmasına katkı sağlamak amacıyla tüm ortaokullarda soru bankası kitabı dağıtımına başlanıldığı belirtildi.

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, kitap dağıtımı için Osman Gazi Ortaokulundaki programa katılarak öğrencilerden eğitimlerini en üst seviyede tamamlamalarını istedi.

Öğrencilerden beklentilerinin başarı olduğunu aktaran Bulutlar, şunları kaydetti:

'Başarılı olduğunuzda bizlere en büyük teşekkürü etmiş olursunuz. Biz zaten sizin hizmetinizdeyiz. İhtiyaçlarınızı hocalarınız biliyor, bizden talep ediyorlar, biz katkı sağlıyoruz. Eğitiminizin en iyi şekilde olması için çalışıyoruz. Hiçbir okuldan geri kalmamanız ve özel eğitim alan çocuktan farklı olmamanız için. Sizlerin de özel eğitim alan çocuklar kadar başarılı olmanızı istiyoruz. Her şey sizlerin başarısı için. Sizler başarılı olduğunuz zaman biz bunlarla gurur duyacağız. O yüzden bu kitapları sizlere hediye ediyoruz. Bu kitaplarla çalışın, başarılı olun, biz de sizlerle gurur duymaya devam edelim.'

Kaynak: AA