Milletvekili Balta, Vakfıkebir'i Ziyaret Etti

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Vakfıkebir ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Balta, Vakfıkebir ilçesini ziyaret ederek, kendisiyle aynı adı taşıyan Belediye Başkanı Muhammet Balta ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ile Kemaliye ve Akköy mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet eden Balta, Vakfıkebirlilerden seçimler için güçlü bir destek istediklerini ve bu destekle Ankara'ya gittiklerini belirterek, bu sevgi ve güveni boşa çıkarmamak için tüm güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.

Vakfıkebir'in önemli bir ilçe olduğunu dile getiren Balta, şunları kaydetti:

'Artık şehirler değil ilçeler birbirleri ile yarışıyor. Belediye başkanları şehirlerine vizyon oluşturarak artık her konuyla ilgileniyorlar. Kenti yöneten, kenti geleceğe taşıyan belediye başkanının güçlü bir irade ortaya koyması gerekiyor. Bu iradeyi de belediye başkanımızda görmekteyiz. Hem belediye imkanları hem de hükümetimizin yatırımları ile şehrimizin marka değerini artırmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Eğitim, sağlık, tarım, sanayi, üretim alanlarında Vakfıkebir yükselmeye devam ediyor.'

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta da mahallelerdeki asfaltlama ve betonlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Kaynak: AA