Kartal'da 'Tesadüf-Ü Müstesna' Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’Tesadüf-ü Müstesna’ adlı tiyatro oyununa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kartallıların beğenisini toplayan oyunda, oyuncuların performansı ayakta alkışlandı.

Kartal'da 'Tesadüf-Ü Müstesna' Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi
Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği Kasım ayı etkinlikleri kapsamında Tuzla Sanat Sahnesi oyuncularının ’Tesadüf-ü Müstesna’ adlı tiyatro oyunu Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Kartallıların yoğun ilgi gösterdiği oyunda oyuncuların performansı ayakta alkışlandı.

Orhan Çağlar tarafından derlenen ve yönetilen ’Tesadüf-ü Müstesna’ adlı oyun, Kartallıların büyük beğenisini kazandı. 2 saat devam eden oyunda müstesna tesadüfler sonucunda hayatının kadınına rastlayan Bülbül İhsan’ın, evlenebilmesinin önüne çıkan sayısız engeller mizahi bir dille sahnelendi. Gülruba’sına kavuşmak için bin bir badire atlatan Bülbül İhsan ve etrafındaki insanların yaşadıklarını trajikomik bir şekilde anlatan ve Geleneksel Türk Tiyatrosu çizgilerini modern danslar ve müziklerle harmanlayan 2 perdelik komedi, seyirciler tarafından alkışlandı.
Kaynak: İHA