İzmit Belediyesi, Bowling İle Stres Attı

İzmit Belediyesi çalışanları arasında bowling turnuvası düzenlendi. Geleneksel hale getirilen turnuvaya bu sene 40’a yakın takım katıldı.

İzmit Belediyesi, Bowling İle Stres Attı
Belediye çalışanları arasında dostluk ve dayanışmayı arttırmayı amaçlayan turnuva İzmit’teki bir AVM’de düzenlendi.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a çalışanların heyecanına ortak olarak bowling oynadı. Başkan Doğan, İzmit Belediyesi’nin büyük ve güçlü bir aile olduğuna dikkat çekerek, “Yaptığımız projeler Türkiye’ye örnek oluyor. İzmit Belediyesi her işte iddialı tam bir profesyonel bir belediyedir. Yeri geldi mi en iyi şekilde eğlenmesini, dinlenmesini bilmeli, ama iş başına geçtiğinde de işin kralını yapmalı, en güzelini üretmeli. Şimdiye kadar hayata geçirdiğimiz projeler, işimizi en iyi şekilde yaptığımızı göstermektedir. Büyük ve güçlü bir aile olarak sosyal faaliyetleri de yapmamız lazım. Bu tür etkinlikler, ekip ruhunu oluşturmak, aynı havayı soluma, başarıyı, heyecanı mutluluğu birlikte paylaşma anlamında çok önemlidir” şeklinde konuştu.

Belediye çalışanlarının stres atma imkanı bulduğu turnuvada Kültür Müdürlüğü birinciliği, Bilgi İşlem ikinciliği, Etüt Proje Müdürlüğü de üçüncülüğü elde etti. Turnuvanın sayı kralı da bayanlarda 120 sayı ile Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden Zehra Uğurlu, erkeklerde de 163 sayı ile Park Bahçeler Müdürlüğü’nden Hurşit Ziya Karamehmet oldu.
Kaynak: İHA