Gürleyik Derneği Dayanışma Gecesi

Tepebaşı Belediyesi tarafından organize edilen Gürleyik Tarihi ve Doğal Varlıkları Koruma ve Geliştirme Derneği Dayanışma Gecesi’ne Tepebaşı Belediye Başkanı Dt Ahmet Ataç, dernek başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gürleyik Derneği Dayanışma Gecesi
Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen gecede Gürleyikliler bir araya geldi. Tepebaşı Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisiyle başlayan yemekte yerel sanatçılar Saim Günal ve Mustafa Gökçe’nin seslendirdiği şarkılar ile renklenen gecede verdiği destekten dolayı Dernek Başkanı Halit Gürsoy, Başkan Ataç’a bir plaket takdim etti.

Dayanışma yemeğinde bir açıklama yapan Başkan Ataç ”Gürleyik doğal güzelliği ile dünyanın gözde ilgisini çekiyor. Halit’in mücadelesinin herkes tarafından desteklenmesi çok önemli. Gürleyik’te doğa bozulursa bir daha bu güzelliği geriye getiremeyiz“ dedi.

Dernek Başkanı Gürsoy da ”Belediye Başkanımız Dt. Ahmet Ataç aslında başkanımız değil abimiz. 1991 den beri tanışıyoruz kendisi benim abim çünkü benim zor günlerimde yanımda oldu ve bana sahip çıktı. 2008 yılından beri Gürleyikle ilgili her konuda bizlere yardımcı oldu. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ”dedi.

Kaynak: İHA