Başkan Tutal'dan Hastane Ziyareti

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve eşi Melek Tutal, Seydişehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Başkan Tutal'dan Hastane Ziyareti
Başhekim Fatih Altuntepe’nin de eşlik etti ziyarette Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçenin simalarından ve kanaat önderlerinden olan Abdullah Karakuş ile hasbihal etti. Çalışmalarından dolayı Başkan Tutal’a teşekkür eden Abdullah Karakuş, “Hak’ın duası ve hakkın rızasını umarak çalışmak gerekir. Allah yaptığınız işlerde yardımcınız olsun’’ dedi.

Hastalık ve sağlığın her zaman insanlar için olduğunu belirten Başkan Tutal, ihtiyaç duyulduğunda hemşehrilerimizin iyi gününde kötü gününde de yanında olabilmenin gerekli olduğunu kaydetti.

Sağlığın insanın en büyük hazinesi olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Çeşitli nedenlerden dolayı zaman zaman sağlığımızla ilgili sorunlar yaşayabiliyoruz. Hayatın akışı içerisinde sağlıklı olmak veya hastalanmak insana mahsus. Önemli olan hastalarımızın en kısa zamanda sağlığına kavuşması. Son yıllarda vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden ve hastanelerimizden son derece memnun. Bizim gelenek ve göreneklerimizde hasta ve yaşlı ziyaretlerimiz önemli bir yer tutar’’ dedi.

Başkan Tutal, Devlet Hastanesi’nde görev yapan hastane başhekimi, müdürleri ve personele hastalara göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Hastalarla sohbet eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a hastalar ve hasta yakınları ziyaretinden dolayı teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Kaynak: İHA