Başkan Aydın, Berber Esnafı İle Toplantı Düzenledi

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, düzenlenen bir toplantıda, ilçede faaliyet gösteren berber esnafıyla bir araya geldi.

Başkan Aydın, Berber Esnafı İle Toplantı Düzenledi
Eyüp Belediyesi Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Başkan Remzi Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Aytaç, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Eyüp’te faaliyet gösteren esnaflar katıldı.

Toplantıda kürsüye gelerek bir konuşma yapan Başkan Remzi Aydın, “Esnafımız toplumun önemli bir kesimini teşkil ediyor ve önemli bir yükü taşıyor. Halkın nabzını tutuyor ve halkı temsil ediyorlar. Hepsinden önemlisi bizim vatandaşlarımız ve beldemizin insanları. Dolayısıyla sadece bu sebeplerden dolayı berber esnafımıza önem vermemiz gerekiyor. Daha önce burada yapmış olduğumuz bir toplantıda ben berber esnafını gönüllü elçilerim tayin etmiştim ve Başkanın temsilciliği olma sıfatınız aynen devam ediyor. Bu da ayrı bir özelliktir ve ben sizleri o şekilde değerlendiriyorum. Sizlerle ilgili çalışmalarımızı hızlandıracağız.” dedi.

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz ise konuşmasına, Berber ve Kuaför Esnafına göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Başkan Remzi Aydın’a teşekkür ederek başladı.

Akyüz konuşmasının devamında ise şunları söyledi:

“Eyüp ilçesinde ne zaman ki pazar uygulaması hayata geçirildi esnaflarımız bir gün bile olsa ailesi ve çocukları ile zaman geçirmeye başladılar. Bundan dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı da ayrıca hepinize teşekkür ediyorum.”

Akyüz toplantı sonunda Başkan Remzi Aydın’a günün anısına bir hediye takdim etti. Esnafın talep ve önerilerinin dinlenmesinin ardından toplantıya katılanlar hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA