Vali Zorluoğlu, Cami Ve Sağlık Merkezi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, inşaatı devam eden Elaziz Camii ve Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Vali Zorluoğlu, Cami Ve Sağlık Merkezi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
Merkez Sürsürü Mahallesi’nde yapımına başlanan Elaziz Cami ve Aile Sağlığı Merkezi’nin inşası devam ediyor. Vali Murat Zorluoğlu, cami ve aile sağlığı merkezinde gelerek incelemelerde bulundu. Zorluoğlu’na, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Sağlık Müdürü İbrahim Halil Akkuş, Müftü Peyami Güngör, Sürsürü Mahalle Muhtarı Abdulkerim Sarıaydın, Elaziz Cami Derneği Başkanı Zeki Çimen ile mahalle sakinleri eşlik etti.

İnşaatın yapımı hakkında bilgi alalan Vali Zorluoğlu, kısa bir zamanda yapımına başlanan Elaziz Cami inşaatında büyük yol kat edildiğini belirtti.

Zorluoğlu, “Muhtarımızın verdiği bilgi neticesinde önümüzde ki ramazan ayının ilk teravi namazını burada hep beraber kılacağız. Camilerimizde vatandaşlarımızın katkıları büyük. Burada ki dernekte gerçekten çok insanüstü gayret göstermiş, çok emek sarf etmişler. Yapımı devam eden Aile sağlık merkezinin de Sağlık Bakanlığı’nın standartlarına uygun A sınıfı mekan. En yakın zamanda 3 tane doktorumuzla burada vatandaşlarımıza ilk basamak sağlık hizmetini vermenin gayreti içerisinde olacağız. Yine Sürsürü mahallemiz malumunuz çok gelişen, büyüyen ve sürekli alanı genişleyen bir yerimiz. Konutlar, diğer binalar gün geçtikçe yükseliyor. Bir takım ihtiyaçlar nüfus arttığı için hasıl oluyor. Bunlardan bir tanesi de okul. Mahallemizde birkaç tane okula uygun arsa var. İnşallah kısa bir süre içerisinde burada okul inşaatlarının da yükseldiğini hep beraber göreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA