Tepebaşı'nda Herkese Hizmet Var

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Bağlar Mahallesi’nde çalışma yapan Cumhuriyet Halk Partililer ile bir araya geldi.

Tepebaşı'nda Herkese Hizmet Var
Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür Merkezi Gökkuşağı Kafe’de gerçekleşen buluşmada Başkan Ataç, birlikte çalışma yapmanın önemine vurgu yaparak ülkenin içinde bulunduğu kaos ortamından çıkışın Cumhuriyet Halk Partisi ile gerçekleşeceğini belirtti.

Tepebaşı bölgesinde yerel yönetim olarak yakaladıkları ivmenin genel seçimleri de etkilediğini söyleyen Başkan Ataç, “Biz kimseyi ayırt etmeden, herkesin oyuna talibiz” dedi.

Başkan Ataç, son dönemde basında çıkan başka partiye geçer mi söylentilerine de kesin bir dille yanıtladı:

“Bizim dünya görüşümüz ve mücadele ettiğimiz siyasi yapı yıllardır değişmedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nde yıllarca mücadele verdim ve vermeye de devam edeceğim. Başka partiye geçeceğimi söyleyenlere yanıtım net; CHP’li olmaktan gurur duyuyorum. Bizim çalışma yöntemimiz ve hizmet anlayışımızda herkese hizmet etmek var. Çalışmalarımızı da bu bakış açısıyla kimseyi ayırt etmeden ve dışlamadan gerçekleştiriyoruz. Partimizin eski bakış açısı tarafından yıllarca ihmal edilmiş çalışma alanlarında, bize nasıl olsa oy çıkmaz denilen noktalarda parti ayırt etmeden çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Biz herkesin oyuna talibiz ve geçtiğimiz genel seçimlerin sonuçları da bu hizmet anlayışının partimize kazandırdığı oy ivmesini gösteriyor. Herkes üzerine düşen görevi yaparak sahada çalışmalarına devam ettiği sürece Eskişehir örneği Türkiye’ye örnek olmaya devam eder. Bu toplantılara devam ederek kendi içimizde birlik ve beraberliğimiz güçlendireceğiz.”

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük de, Başkan Ataç’ın Kültür Turları kapsamında CHP TBMM Grup toplantısına sadece vatandaşları götürerek, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile tanışmasının önemine dikkat çekerek, “Genel Başkanımız ile tanışan partili olmayan hatta başka partilere oy vermiş vatandaşlarımız bu ziyaretler sonrasında bakış açılarını değiştirerek Eskişehir’e dönüyor. Bu ziyaretlerde gözlemliyorsunuz ve artık Tepebaşı’nı tüm CHP tanıyor” şeklinde konuştu.

Mahallelerde çalışma yapan gruplarla toplantıların devam edeceği belirtilirken, olası bir erken seçim için her an hazır olunması gerektiği vurgulandı.
Kaynak: İHA