Modifiye Araç Tutkunları Tuning Fest 2016'Da Buluştu

Türkiye ve Yunanistan’dan modifiye tutkunları, Tekirdağ Motor Sporları Derneği’nin düzenlediği “Tuning Fest 2016”da yarıştı.

Modifiye Araç Tutkunları Tuning Fest 2016'Da Buluştu
Tekirdağ Motor Sporları Derneği tarafından düzenlenen araba güzellik ve desibel yarışmasına Yunanistan ve Türkiye’nin farklı illerinden birçok modifiye tutkunu katıldı.

Tekirdağ Motor Sporlar Derneği Sekreteri Muhammet Metin Kurt, ilginin yoğun olduğu yarışmanın farklı kategorilerde yapıldığını söyledi.

Yarışmayı hobi amaçlı yaptıklarını ifade eden Kurt, “Esnafız ve kendimizde hobi olarak yapıyoruz. Bu işte herhangi bir karımız yok, aksine bazen kendi cebimizden de masraflar yapıyoruz. Bu organizasyon bu senenin son organizasyonu. En son yine bir yarışmamız olmuştu. Aynı şekilde güzellik ve desibel yarışması olmuştu. Tekirdağ’dan, çevre illerden ve Yunanistan’dan gelen araçlarımız oldu. Yarışmamız Yunanistan’da büyük bir ilgi gördü. Bu işi beş grup beş arkadaş yapıyoruz. Türkiye geneli bütün katılımcı arkadaşlarla hep beraber burada güzel bir şekilde eğleniyoruz. Modifiye bizim için vazgeçilmez bir şeydir. Bizim için çok ayrı bir önemi var modifiyenin. Tekirdağ’a da çok büyük bir katkısı oluyor. Bu sene 6.’sını yapıyoruz. Onun haricinde Sayın Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’ın bize çok büyük destekleri oldu. Tekirdağ halkının büyük bir desteği oldu. Desibel yarışması devam ediyor. Birincilere kupalarımız var, plaketlerimiz var, çeşitli hediyelerimiz var. Bu şekilde devam ediyoruz” dedi.

Yarışma hakkında bilgi de veren Kurt, “Yarışma desibel yarışmasıdır. Stok 1, stok 2, stok 3, aynı şekilde güzellik yarışmamız da oluyor. Güzellik yarışmamızda a sekmen, b sekmen, yani a sekmen lüks araçlar, b sekmen orta araçlar şeklinde bir de güzellik yarışmamız oluyor. Güzellik yarışmasında da birincilere, ikincilere ve üçüncülere kupa, dördüncülere ise madalya takdim ediyoruz” diye konuştu.

Daha sonra yarışmada farklı kategorilerde birinci, ikinci ve üçüncü olanlara kupaları verilirken, dördüncü olanlara ise madalya verildi.

Kaynak: İHA