Türkiye Enduro Şampiyonası

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın finali Kaynaşlı'da başladı TMF Başkanı Uçar: 'Sezon finali ve sezonun son yarışı olmasına rağmen katılımdan oldukça memnunuz. Keyif ve heyecan dolu güzel bir yarış olacak'

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Kaynaşlı Kaymakamlığı ve Kaynaşlı Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 2016 sezon finali Kaynaşlı'da başladı.

Kaynaşlı Motorsporları Merkezi'nde düzenlenen ve 10 ilden yaklaşık 100 sporcunun katıldığı şampiyona, sıralama turları ile start aldı.

TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kaynaşlı'nın motor sporları merkezinin hem izleyici hem de katılımcı açısından oldukça güzel bir konuma sahip olduğunu dile getirdi.

Enduro yarışlarının 6. ve son ayağı olan sezon finalinin bugün yapılan sıralama turlarıyla başladığını, zorlu etapta sporcuların dereceye girmek için mücadele edeceğini anlatan Uçar, 'Sezon finali ve sezonun son yarışı olmasına rağmen katılımdan oldukça memnunuz. Keyif ve heyecan dolu güzel bir yarış olacak. Sporcuların keyif alabileceği bir etap. İnşallah hem izleyiciler hem de katılımcılar açısından güzel bir yarış olmasını diliyoruz.' diye konuştu.

Düzce depreminin 17. yıl dönümü olduğunu hatırlatan Uçar, 'Sporcularımız ve biz büyük bir duyarlılık gösterdik. Bu acıların tekrar yaşanmaması dileği ile ölenlere rahmet diliyorum. Organizasyona katılan sporcularımızı bu konuda bilinçlendirdik. Allah ülkemize tekrarını göstermesin.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA