Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Ergene İmam Hatipliler Derneği Başkanı Himmet Özcan, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'ı makamında ziyaret etti.

Ergene Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Kızıltoprak ile Özcan'ın Ergeneli imam hatipliler için görüşüp bilgi alışverişinde bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, Özcan'a, AK Parti Ergene İlçe Başkanı Mustafa Çalım, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Kurtuluş Ay, Ergene İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Arif Karaman'ın da eşlik ettiği kaydedildi.

- Ergene'de yol yapım çalışmaları devam ediyor

Ergene Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Ergene Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Ergene genelinde asfalt yol çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, Ergene Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiği ve vatandaşların istekleri doğrultusunda hareket edileceği kaydedildi.

- Gülses, Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında Melihat Gülses ve Şef Salih Demirci, Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

Süleymanpaşa Belediyesinden yapılan açıklamada, Melihat Gülses ve şef Salih Demirci yönetiminde Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı konseri düzenlendiği belirtildi.

Namık Kemal Üniversitesi rektörlük konferans salonunda gerçekleşen konsere, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün'ün katıldığı kaydedildi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, konser sonrası yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

'Bizlerden Süleymanpaşa’nın, Tekirdağ’ın, Trakya’nın korosu olarak sadece Atatürk’ün sesi çıkar. İyi ki Atatürk var oldu ve onun ışığını taşıyan nesiller var olmaya devam edecek.'

Yaklaşık 2 saat süren konserde Melihat Gülses, Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirirken Onuncu Yıl Marşı’nın seslendirilmesiyle konser sona erdi.

Kaynak: AA