Reklam Panosuna Sıkışan Kedi 2 Gündür Kurtarılmayı Bekliyor

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde boş reklam panosunun içine giren kedi için esnaf ve itfaiye seferber oldu. Reklam panosuna sıkışan kedi kurtarılmayı bekliyor.

Reklam Panosuna Sıkışan Kedi 2 Gündür Kurtarılmayı Bekliyor
İzmit Ömerağa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesinde boş bir iş yerinin reklam panosuna giren ve yaklaşık 2 gündür panoda sıkışan kedi için çevre esnafı seferber oldu. Önce kedinin aşağı inmesi için reklam panosuna büyükçe bir delik açıldı, ardından deliğe borular konuldu. Fakat yavru kedi yine inmeyince çaresiz kalan esnaf sabah saatlerinde delik açtığı reklam panosuna kedi maması koyarak kediyi aşağı indirmeye çalıştı.

Reklam panosundan inmemekte direnen yavru kedi için itfaiye ekipleri arandı. Bölgeye gelen itfaiye aracı, merdiveni panoya doğru uzattı. İtfaiye eri kediye yiyecek uzatarak yakalamaya çalıştı. İtfaiyenin de çabası işe yaramayınca emlakçı ilanından emlakçıya oradan da iş yeri sahibine ulaşıldı ve durum anlatıldı.

İş yeri sahibinin il dışında olduğunun öğrenilmesi üzerine vekaleten emlakçının işyerini açacağı öğrenildi. Ekipler, emlakçı gelene kadar kediye su ve biraz mama bırakılarak kurtarma çalışmasına son verildi.

Kaynak: İHA