Bursa'da Korkunç Kaza Kamerada...Metrelerce Havaya Fırladılar

Bursa’nın Mudanya ilçesinde otomobilin çarptığı motosiklette bulunan 16 yaşındaki iki genç feci şekilde yaralandı. Kaza ve çarpma sonucu metrelerce havaya fırlayan gençlerin görüntüsü güvenlik kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde kaldırımda yürüyen bir kişinin saniye farkı ile ölümden döndüğü görüldü.

Bursa'da Korkunç Kaza Kamerada...Metrelerce Havaya Fırladılar
Kaza, akşam saatlerinde Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. Koray C.. yönetimindeki motosiklet Güzelyalı Camisi önünde, E.Y. idaresindeki 34 JG plakalı otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle havaya fırladıktan sonra metrelerce uzağa düşen Koray C. ve arkasında bulunan Aleyna A. yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde çarpmanın etkisiyle 2 gencin metrelerce fırlayarak düşmeleri, motosiklet sürücüsünün yaralanması, ağır yaralı kız arkadaşına yardım etmeye çalışması ile bu sırada kaldırımda yürüyen bir kişinin saniye farkla ölümden kurtulması yer aldı.

Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Aleyna A.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak: İHA