Başkan Fevzi Şahin Açıklaması

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Fevzi Şahin, strateji değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmasında, "Vatanın teminatı ülkücüler gönül erleridir" dedi.

Başkan Fevzi Şahin Açıklaması
Malatya Ülkü Ocakları 2015-2017 Eğitim ve Sosyal Faaliyetler Strateji Değerlendirme Toplantısı Öğretmen evinde gerçekleştirildi.

2 oturum halinde yapılan strateji değerlendirme toplantısında, Ülkü Ocağı çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Toplantıda konuşan Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Fevzi Şahin, “Kurulduğu ilk günden bu yana devletimizin üniter yapısı, milletimizin mutluluğu ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna on binlerce şehit veren ülkü ocaklarının il başkanı olma şerefini bana nasip ettiği için, huzurlarınızda Cenab-ı Allah’a binlerce kez hamdü senalar olsun” ifadelerini kullandı.

Kendilerine emanet edilen kutsal dava sancağını da lekelemeden, kirletmeden ve hiçbir çıkar karşılığında satmadan hedefe ulaştıracaklarını belirten Şahin, “Bizlerin düsturu, Cenabı Allah’ın rızasını gözeterek bir nesil yetiştirmek, üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde yapmak ve ülküdaşlarımıza, şehit ve gazilerimize layık olabilmektir. Bizler şehitleri olan bir makamda oturduğumuzun bilincinde olan, Türk Milletinin hizmetinde ve Türk gençliğinin yetişmesi için mücadele eden gönül erleriyiz. Dolayısıyla, bu vazife kapsamında atılan her adım baki olan ahiret makamını kazanmak içindir. Tam anlamıyla biliyor ve idrak ediyoruz ki, ülkü ocaklarının misyonu yani görevi amacı; Türk tarihini iyi bilen, Türk kültürünü özümsemiş, Türkiye’nin iç ve dış meselelerine hakim, dünyadaki gelişmeleri takip edebilen, Türklük gurur ve şuuru; İslam ahlak faziletiyle donanmış, kendi alanlarında uzman, ülkücü fikir sistemini iyi bilen, dürüst karakterli yani şahsiyetli nesiller yetiştirmektir ”şeklinde konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapı olarak devam etti.
Kaynak: İHA