Bakan Ağbal'ın Elinden 'Kestane Kebap'

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Kastamonu’da sobanın üzerinde kestane kebap yaparak misafirlere ikram etti.

Bakan Ağbal'ın Elinden 'Kestane Kebap'
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ilgaz’da Maliye Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin birlikte düzenlediği “Yatırım Ortamı ve Vergi Politikaları” istişare toplantısına katıldı.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ardından Maliye Bakanı Naci Ağbal, beraberinde Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve bası davetlilerle İzbeli Çiftliğine yemek yemeye geçti. Yemek öncesinde Maliye Bakanı Naci Ağbal, sobanın yanında bir süre ısındıktan sonra sobanın üzerinde ‘kestane kebap’ yaptı. Kendi elleriyle kestane kebap yapan Maliye Bakanı Naci Ağbal, hem bir yandan kestane kebap yedi hem de misafirlere ikramda bulundu.

Bir süre İzbeli Çiftliğinde konuklarıyla sohbet eden Bakan Ağbal, ayrıca Kastamonu’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak, planlanan projelere de destek vereceklerini söyledi.

Yemeğin ardından Bakan Ağbal ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara’ya dönmek üzere şehirden ayrıldı.
Kaynak: İHA