Atatürk Üniversitesi Hayvan Severler Kulübü'nden Hayvan Barınağına Ziyaret

Atatürk Üniversitesi Hayvan Severler Kulübü üyeleri, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret etti.

Atatürk Üniversitesi Hayvan Severler Kulübü'nden Hayvan Barınağına Ziyaret
Sokak hayvanlarına her türlü veterinerlik ve rehabilitasyon hizmetlerinin verildiği barınağı ziyaret eden hayvan severler, hoşça vakit geçirdiler.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı dışarıda kalmış susuzluk ve yiyecek sıkıntısı çeken sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. Yaz ve kış mevsimlerinde sokak hayvanlarına sahip çıkılan barınakta 300’e yakın hayvana bakılıyor. Kediler için özel kedi evi kurularak dışarıda kalan yavru kedilere bakılırken köpekler de özel alanlarda bakılıyor. Vatandaşların ihbarı üzerine sokakta bulunan başıboş hayvanları toplayarak barınağa getiren yetkililer burada hayvanların bütün ihtiyaçlarını yerine getiriyorlar. Yaralı hayvanların veteriner hekimler gözetiminde tedavilerinin yapıldığı barınak, adeta vatandaşların ziyaretçi akınına uğruyor. Ziyaretçilere kapılarının her zaman açık olduğunu ifade eden barınak yetkilileri hayvanları sevmek için gelen vatandaşların sayısının çok fazla olduğunu söyledi.



Atatürk Üniversitesi Hayvan Severler Kulübü üyeleri de hayvanları yakından görerek, onlarla ilgilenmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
Kaynak: İHA